O nás

Fresh-in | www.freshin.cz

Hlavní strana » Gastronomie

Jezte zdravěji s knihou Luštěniny od Georginy Fuggleové

29. 11. 2017

Kuchařka plná snadných a lákavých receptů s čočkou, cizrnou, fazolemi, hráškem a dalšími, méně obvyklými druhy luštěnin


Slaný karamel - jedinečná kombinace chutí…

22. 11. 2017

O tom, že svět čokolády zná nespočet chutí a rozličných struktur, které se ve vašich ústech dokážou proměnit v neskutečné blaho, není třeba dlouze hovořit. Dnes půjdeme ale ještě o krok dál a představíme vám jedinečný, ručně vyráběný Slaný karamel v hořké čokoládě pocházející z dílny Čokoládové továrny. V každém soustu tohoto gastronomického skvostu inspirovaného Francií se můžete těšit na nezaměnitelnou chuť mořské soli doplněnou sladkým, jemně opečeným tónem karamelu, to vše doplněné kapkou 55% hořké čokolády. Uvidíte sami, že jakmile tuto nevšední kombinaci chutí okusíte, už bez ní nebudete chtít být.


Ceny obědů kvůli drahým surovinám znovu výrazně rostou

17. 11. 2017

Za oběd si lidé v Česku opět výrazně připlatí: Průměrná útrata v září se vyšplhala na 109 korun 20 haléřů. To je o korunu více než letos v červnu a skoro o 5 korun a padesát haléřů více v meziročním srovnání. Statistiku každý měsíc tvoří téměř milion transakcí v restauracích všech tuzemských regionů.


Jak si vybrat zdravou instantní kaši?

10. 11. 2017

O instantních kaších koluje na internetu i offline spoustu polopravd, mýtů a nesmyslů. V tomto článku se dozvíte, co je při výběru opravdu podstatné a na co se zaměřit při čtení složení. Já si totiž téma do hloubky nastudovala, hodně se ptala odborníků na zdravou výživu a objasnila si protichůdné informace.


Knižní novinka: Bezlepkové pečení pro každého - 70 receptů na zdravé a chutné dezerty bez lepku

4. 11. 2017

Bezlepkové pečení pro každého – to je 70 receptů pro ty, kteří rádi mlsají, avšak lepek nesmějí nebo ho vynechávají jako součást redukční diety, či jím nechtějí zatěžovat svůj organismus.


Pět důvodů, proč jíst Skyr

30. 10. 2017

Skyr je islandský vysokoproteinový mléčný výrobek, který si rychle získává popularitu po celém světě. Vzhledem ke svým nutričním kvalitám je obecně posuzován jako velmi zdravá položka každodenního jídelníčku. Na českém trhu ho jako první představila v loňském roce Bohušovická mlékárna.


Desatero kvalitního jablečného moštu

25. 10. 2017

Pro nástup podzimu není typické jenom zbarvování listů do žlutavých, hnědavých a načervenalých odstínů, ale také sezóna moštování jablek. Slovo „mošt“ běžně používáme, jedná se ale o termín z české legislativy? Jakou by měl mít tento nápoj barvu, chuť a vůni? V čem ho skladovat a jak poznat ten kvalitní? Při výběru vám pomohou mj. i značky kvality – např. Klasa nebo Regionální potravina.


Doplňky výživy ve stravovacím režimu v 21. století

29. 9. 2017

Použití výživových doplňků je mnohdy u vrcholových sportovců podmínkou, aby jejich strava obsahovala potřebné množství složek potravin pro optimální regeneraci, zachování nebo nárůst síly, hmotnosti, apod.


Anketa

Jak se staráte o svoje vlasy během teplých a slunečných dnů?

Nestarám (36.48%)
Používám speciální přípravky (20.79%)
Chodím častěji ke kadeřnici (20.48%)
Dělám si domácí masky (22.24%)
více anket »

Dobré tipy

Kuchyňské potřeby
Praktická vykrajovátka, formičky, ale i další kuchyňské pomocníky pořídíte výhodně od Tescomy.

Zajímavé odkazy

váš spolehlivý autobazar

www.autoesa.cz

 

bezplatné tipy na úsporu elektřiny

www.setri.sk

 

Náš tip

Dobré tipy

Designed by Lukáš Svoboda, coded by Karel Koliš